2017-12-29 08:07:01

Božićna priredba 2017.

Učenici naše škole razveselili su roditelje, prijatelje, učitelje i ostale prisutne svojom božićnom priredbom 21. prosinca u Domu kulture.

Simpatični voditelji Lara i Mark svojim su duhovitim najavama i skečevima, koje je za njih pripremila profesorica Sonja Kuštan, uveli publiku u svaki nastup, a publika je sve izvedbe nagradila velikim pljeskom.

Priredbu je otvorio pjevački zbor naše škole, koji godinama uspješno vodi profesorica Marta Turkulin-Horvat, rasplesavši nazočne svojim blagdanskim repanjem uz zanimljivu koreografiju.

Djevojčice i dječaci PŠ Gregurovec pod paskom svoje učiteljice Gordane Korunde izveli su kratke igrokaze i recitaciju pokazavši nam kako su djeca razočarana i žalosna kada nema snijega, da pahuljice ponekad završe i na vršku nosa te kako izgledaju pregovori oko izrade snjegovića.

Rasplesani i nasmijani, dočekali smo scensku izvedbu 8.c razreda pod vodstvom profesorice Helene Nišić koja nas je podsjetila na to da je smisao življenja u davanju i darivanju samoga sebe drugima.

Iz te pomalo intimne atmosfere prenuli su nas veseli klinci, učenice i učenici učiteljice Mirjane Hanžić, potaknuvši sve na razmišljanje o tome što bismo darovali Isusu za rođendan te nam poručili da bismo trebali razgovarati jedni s drugima bez tipkanja i društvenih mreža.

Prije završetka božićne priredbe, ravnatelj naše škole, gospodin Samson Štibohar, uputio je svim okupljenima prigodne blagdanske riječi poželjevši nam blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu.

Ovogodišnje predbožićno druženje završili smo nastupom naših zboraša koji su otpjevali svima dragu i dobro poznatu pjesmu ,,Zvončići”, ali ovaj put u malo drugačijem izdanju podsjetivši nas na šaljiv način kako su školarcima zaista potrebni zimski praznici kao odmor od sveg silnog štrebanja, pisanja, računanja, trčanja…

U trenutku kada su veselo bacili svoje crvene kapice u zrak, božićni blagdani službeno su mogli početi!

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.


Osnovna škola Krapinske Toplice