preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Vijesti

Obavijest o povratku učenika od 1. do 4. razreda u školu!

Pozivamo sve učenike od 1. do 4. razreda na redovitu nastavu

od 25. svibnja 2020. godine s početkom u 8.00 sat.

 

Objavljene su najnovije Upute HZJZ-a vezane za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda, a objavljene su i Preporuke MZO-a za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave od 25 svibnja 2020/.


 

Poštovani roditelji učenika 1. do 4. razreda Osnovne škole Krapinske Toplice, sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi HZJZ  i Preporukama za organizaciju rada u razrednoj nastavi MZOa nastava će se odvijati samo u prijepodnevnoj smjeni prema rasporedu sati koji ćete dobiti od razrednih učiteljica.

Od ponedjeljka 25. svibnja organiziran je i prijevoz učenika putnika prema uobičajenom rasporedu prijevoza iz svih smjerova kao i prehrana u školskoj kuhinji.

Na mrežnim stranicama škole nalaze se Upute HZJZ i Preporuke MZOa te Vas ovim putem pozivam da ih pročitate i upoznate se s navedenima.

Za učenike roditelja koji još uvijek iz objektivnih i subjektivnih razloga nisu spremni poslati dijete u školu izostanak će biti opravdan te se učenici mogu naknadno uključiti.

 

Uskoro se vidimo u školi!

                                                                    Ravnatelj

                                                               Samson ŠtiboharPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Samson Štibohar   datum: 21. 5. 2020.
preskoči na navigaciju