preskoči na sadržaj
Vijesti

DAN ŠKOLE

UZ NOVO RUHO POZITIVNA ATMOSFERA U ŠKOLI

SRETAN 175. ROĐENDAN

 

Ove godine obilježavamo 175. godina obrazovanja u Krapinskim Toplicama i obnovu statusa Međunarodne eko-škole kao potvrdu brige o okolišu, a naša je škola u dijamantnom statusu.

 

Nakon razornog potresa 29.12.2020. škola je u potpunosti obnovljena i uređena. Današnja vizura škole odiše ljepotom zahvaljujući zalaganju odgovornih u sustavu odgoja i obrazovanja, a posebno našeg osnivača, Krapinsko-zagorske županije, i župana Željka Kolara.

Škola je suvremeno opremljena, prilagodila se današnjim  epidemiološkim zahtjevima modernog poučavanja uživo i na daljinu.

Ove nastavne godine matičnu školu s područnim školama u Maloj Erpenji i Gregurovcu pohađa tristo pedeset i dvoje učenika u dvadeset i jednom razrednom odjelu. Nastava je stručno zastupljena i provodi je kvalitetni učiteljski kadar.

Središte i polazište nastavnog rada nama je učenik, njegove potrebe, interesi i nadarenost.

Želimo upoznati drage roditelje, prijatelje škole, partnere, donatore i podupiratelje našeg kontinuiranog rada da je rad s učenicima plemenit jer rezultati nikad ne izostaju. Hvala vam svima na potpori i podršci.

U ovim zahtjevnim vremenima posebno se zahvaljujem svojem tehničkom osoblju i učiteljima.

Zahvaljujem se svima koji su svojim doprinosom uljepšali današnju svećanost proslave 175. godišnjice školstva u Krapinskim Toplicama.

Ministarstvu znanosti i obrazovanja i Krapinsko-zagorskoj županiji hvala na pokroviteljstvu obilježavanja 175 godina školstva u Krapinskim Toplicama.

Veseli me napredak učenika i učitelja koji teže novim izazovima i što kvalitetnijem radu.

Našoj školi želim dugovječnost u provođenju kvalitetnog obrazovanja i sretan 175. rođendan…

Pogledajte radove naših učenika i uživajte u proslavi 175 godina školstva u Krapinskim Toplicama.

 

Povodom Dana škole napravili smo časopis, zbirku i video koje možete pogledati klikom na linkove.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mario Curman   datum: 9. 6. 2021.
preskoči na navigaciju